Sign in to follow this  
Ron

Website very slow

Recommended Posts

I don't understand it, everything working fast and fine here and has been since the downtime at the beginning of September, with the sole exception being the other day as i've said.

Which makes me think it's not a problem with the CPUK host, but something like exchange server pathing problems along the web somewhere, but that's as much as i know on the subject.

As for the member menu not working, that's working perfectly fine for me too on all buttons.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The member menu works in Explorer but not in Chrome. Site was down again, at least the third time today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just checked in Chrome and you're right, the member menu isn't working. But in Firefox all's well.

Site hasn't gone down once for me today (or any timeouts) and everything still loading fast, so surely a pathing issue between exchanges, maybe dependent on ISP routing ?

Edited by Welshy

Share this post


Link to post
Share on other sites

The member menu still doesn't work. It's very slow and crashes periodically.

Member menu working ok for me in Firefox and Explorer too. I dont use Chrome so can't comment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Member menu working fine for me, and I use Chrome

 

I know, always got to be different eh?

Edited by Yossu

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've not been able to access the site at all using either my PC or iPad for several days now, I've managed to connect a couple of times via 3G on my phone but that's it. Weird thing is that even the phone won't connect if I try and run it through wifi. Bizarre...

Edited by bwdoz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Might be an idea to post your Chrome versions to compare and maybe help source the problem, has a Chrome update broke things maybe ? Not everyone updates to the latest version.

Chrome is one (of several) backup browsers i use (hey, not even Firefox is perfect) and my version is 46.0.2490.71 m, apparently up to date, and Member Menu not working.

Firefox 41.0.2 is fine.

Edited by Welshy

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm on version 45.0.2454.101 m, and am apparently "nearly" up to date!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've tried using Chrome 46.0.2490.71m, Firefox 41.0.2, plus Safari on iOS - can't connect with any except through the phone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

46.0.2490.71 m 

 

EDIT: I posted the Chrome version and I got an error message. From the error message the member menu worked to go to latest posts . Then it's back to normal, it doesn't work again.

 

Incidentally the error message must have been an error because it had already posted so it was an error to call it an error although it was in a way an error, just not the error it said there was.  :laugh1: 

Edited by FredG

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problems. Sometimes it feels like its impossible to get here when the browser loads and loads and says the connection was lost. I'm using Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O.k so who's spreading the virus??  my access has been fine,even first thing this morning,now the member menu wont work for me either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

very annoying not being able to look at new/recent content,starting to lose the will to bother

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only manage to get home page, when I try to go on the forum pages locks up and times out, very frustrating first time for days that I have got in and I am using Safari on Macbook Pro, mind you it might lock up again now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can use Tapatalk but now CPUK has vanished off Google! I tried both CPUK and carnivorous plants UK.

Sent from my XT1021 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can use Tapatalk but now CPUK has vanished off Google! I tried both CPUK and carnivorous plants UK. Sent from my XT1021 using Tapatalk

 

I checked Google for you using the search terms you specify -

Search term cpuk appears as the 5th result on Page 1 of Google results.

Search term carnivorous plants uk appears as the 9th result on Page 1 of Google results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doesn't for me :-( 

Does for me. Just tried it again now, and the forum is #5 for "cpuk"

 

Bear in mind that Google play around with the results, especially when testing new features, so you aren't guaranteed to see the same results as others. Plus, if you are logged in, they will take your previous browsing history into account when suggesting results (helps show things that are more likely to be what you want). Also, regional variation can make a difference, although I don't know if that would be a factor ehre as you're also in the UK.

 

There are of course about a million other factors to take into account, but I think these are the main ones.

 

Hope that helps.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does for me. Just tried it again now, and the forum is #5 for "cpuk"

 

Bear in mind that Google play around with the results, especially when testing new features, so you aren't guaranteed to see the same results as others. Plus, if you are logged in, they will take your previous browsing history into account when suggesting results (helps show things that are more likely to be what you want). Also, regional variation can make a difference, although I don't know if that would be a factor ehre as you're also in the UK.

 

There are of course about a million other factors to take into account, but I think these are the main ones.

 

Hope that helps.

It's come back. It'd disappeared for a while! but now it's back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this